Bewegwijzering

Een groot probleem in het openbaar vervoer is dat je zonder telefoon amper kan rondkomen. Daarvoor moesten wij een oplossing voor bedenken. Dit project werkte ik samen met Tommy, Caesar en Bas. En samen hebben wij een oplossing bedacht voor dit probleem.

Onze oplossing was om een kaartmachine te maken waar jouw ingevoerde route op een kaartje uitgeprint zou worden, waar al jouw gewenste route informatie op staat. Ook zou je met dat nieuwe kaartje kunnen inchecken met de QR-code scanner bij de nieuwe systemen van GVB.  

Als eindproduct hebben wij een maquette van de kaartmachine op de schaal van 1:5. Door tijdsnood is het niet het beste van wat het kon zijn geworden, maar we zijn wel trots dat we dit in een korte tijd hebben kunnen neerzetten. Ook hadden wij een programma gemaakt die we op een scherm in de maquette konden zetten om weer te geven hoe de machine zou werken. Ook zou dit ontwerp overal ter wereld gebruikt kunnen worden ter bewegwijzering.

Op de kaartjes hebben we de gepersonifieerde route geplaatst met de geschatte reistijd en nog belangrijke informatie, zo is het kaartje speciaal voor jouw gebruik gepersonaliseerd.

Maak jouw eigen website met JouwWeb